Handlekurv: (0)
Valutaer:

Personvern

Vi anerkjenner viktigheten av å beskytte personvernet til personlig informasjon. Vi har innført rimelige retningslinjer og sikkerhetsforanstaltninger for å beskytte informasjonen du gir oss. Når du registrerer en konto hos oss, gir du ditt samtykke til å behandle slike innleverte personopplysninger i samsvar med denne personvernreglene.

Denne personvernreglene gjelder alle beskyttede personlige opplysninger som samles inn, vedlikeholdes eller brukes av oss.

Hvilken informasjon vi samler

Vi samler personopplysninger fra besøkende som registrerer sin informasjon (for eksempel navn, kjønn, adresse, telefonnummer (e), e-postadresse etc.) for å opprette en konto.

Hvordan bruker vi informasjon du gir

Hvis du gir oss dine personlige opplysninger, så vil vi med denne samtykket bruke denne informasjonen for å holde deg informert om våre spesielle arrangementer eller kampanjer, og / eller for å behandle eventuelle bestillinger du måtte plassere. Ellers kan vi bruke den informasjonen du gir oss til å bare gjennomgå vår ytelse og forbedre våre tjenester til deg, eller kommunisere med deg om bestillingen din.

Deler vi informasjonen din med andre

Vi vil aldri selge, leie eller avsløre kundens navn, adresser, e-postadresser eller annen personlig informasjon til noen enhet. Med mindre vi er pålagt å gjøre det ved lov eller i forbindelse med en rettslig fordring eller prosedyre.

Tilbake